Pentru fiecare stilou cumparat primiti cadou o cutie eleganta Pelikan! "/>

Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Stilou Majesty M7000 Pelikan

PELIKAN
Stilou Majesty M7000 Pelikan
Stilou Majesty M7000 Pelikan
Stilou Majesty M7000 Pelikan
Stilou Majesty M7000 Pelikan
Stilou Majesty M7000 Pelikan
Stilou Majesty M7000 Pelikan
Stilou Majesty M7000 Pelikan
Stilou Majesty M7000 Pelikan
Cod produs: P953596
Scos din fabricatie
Model:
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Corp realizat din argint 925.
Penita din aur 18K, cu decoratiuni de rodiu.
Capacul este placat cu platină iar partea superioară este decorată cu o friză Pelikan placată cu aur.
Un stilou clasic cu piston, reprezentativ pentru Pelikan.

Instrumentele de scris din colecția Majesty sunt un omagiu adus consistenței de valori de-a lungul timpului. În jurul părții superioare a capacului vei descoperi o miniatură a frizei Jugendstil care a fost creată de un talentat sculptor în piatră în jurul anului 1900. Originalul acestei frize, încă decorează sediul tradițional al companiei Pelikan din Hanover, Germania.

Mecanismul cu piston al colecției Majesty este închis în corpul realizat din argint sterlin masiv. Fiecare linie rotunjită cu finețe este conturată manual cu o unealtă manuală de lustruit diamante. Aceste linii sunt prezente nu doar pe exterior ci și pe interiorul fiecărui instrument. Fiecare detaliu se potrivește perfect cu tema generală. Clipul de prindere și inelele, la fel ca friza, sunt placate cu aur de 24 karate. Ca ultim pas, corpul din argint sterlin este placat cu platină pentru a face materialul moale mult mai rezistent și pentru siguranța ca peste ani și ani nu își pierde din strălucire.

Pentru fiecare stilou cumparat primiti cadou o cutie eleganta Pelikan!

Comentarii Stilou Majesty M7000 Pelikan

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Website/catalog Alte produse de la PELIKAN

Stilou Majesty M7000 Pelikan - pret cu TVA valabil astazi: 3,718.75 lei