Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Stilou Editie Limitata M1000 Maki-e Umbrella Pelikan

PELIKAN
Stilou Editie Limitata M1000 Maki-e Umbrella Pelikan
Stilou Editie Limitata M1000 Maki-e Umbrella Pelikan
Stilou Editie Limitata M1000 Maki-e Umbrella Pelikan
Stilou Editie Limitata M1000 Maki-e Umbrella Pelikan
Stilou Editie Limitata M1000 Maki-e Umbrella Pelikan
Cod produs: 815079
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Seria este limitată la 123 instrumente în toată lumea. Se achiziționează numai la comandă.
Maki-e reprezinta arta picturii japoneze și este renumită pentru frumusețea și artisticitatea sa. Stiloul fantastic Maki-e Pelikan „Umbrella japoneză” folosește Togidashi-Taka-Maki-e care combină Taka-Maki-e și Togidashi-Maki-e. Umbrela a fost introdusă din China în Japonia în perioada Heian (794-1185 AD). La acea vreme, umbrela nu avea forma umbrelei de astăzi, dar semana cu un baldachin. Abia în perioada Azuchi Momoyama (1573-1603 d.Hr.) a devenit posibilă închiderea umbrelei.

Umbrela tradițională japoneză este fabricată din material natural, cum ar fi hârtie japoneză, bambus și lemn. Treizeci până la șaptezeci de bete de bambus sunt folosite pentru a deschide umbrela din hârtie japoneză. Când umbrela este închisă, arată ca o tijă cu hârtia pliată în interiorul nuielelor de bambus. Astăzi umbrela japoneză este rar folosită. Se mai poate vedea în continuare la evenimente speciale, cum ar fi Kabuki și spectacole de dans tradițional japonez, sau ca umbrele de închiriere la hanuri tradiționale japoneze în locuri turistice din Japonia.

Există patru umbrele japoneze desenate în Taka-Maki-e, folosind tehnici precum raden și kirigane. Ploaia este exprimată folosind multe bucăți înguste de perla. „Umbrela japoneză” este o capodoperă care combină meșteșugul Pelikan bazat pe 180 de ani de tradiție și tehnologie, împreună cu tehnicile superioare tradiționale japoneze de pictură Maki-e. Fiecare stilou are sigla Pelikan, un număr de ediție limitată și semnătura artistului desenată manual cu ajutorul tehnicilor Maki-e. „Umbrela japoneză” este limitată la o ediție de 123 de piese din întreaga lume. Fiecare stilou este dotat cu o penita de aur in doua culori de 18 carate și vine într-o cutie tradițională japoneză din lemn de paulownia.

Comentarii Stilou Editie Limitata M1000 Maki-e Umbrella Pelikan

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 19.99 pentru comenzi sub 250 lei si 24.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Website/catalog Alte produse de la PELIKAN

Stilou Editie Limitata M1000 Maki-e Umbrella Pelikan - pret cu TVA valabil astazi: 15,999.99 lei