Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Cod produs: 814263

Stilou Classic M205, penita F, Star Ruby Pelikan

PELIKAN
Stilou Classic M205, penita F, Star Ruby Pelikan
Stilou Classic M205, penita F, Star Ruby Pelikan
Stilou Classic M205, penita F, Star Ruby Pelikan
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
EDIȚIE SPECIALĂ CLASSIC 205 STAR RUBY

Anul acesta, Pelikan va oferi o serie de instrumente de scris care se potrivesc cu culoarea celei mai recente Edelstein® Ink of The Year 2019 Star Ruby. Această nouă culoare frumoasă, în roz-visiniu, este inspirată de piatră prețioasă „rubin stea”. Noile instrumente de scris în culori potrivite sunt realizate cu un efect de cristal special care face ca fiecare stilou să strălucească și să strălucească în lumină. Toate stilourile sunt unice și acum, cu acest nou efect sclipitor, oferă un aspect special și strălucitor. Pixurile sunt oferite în finisaj argintiu strălucitor și au clema clasică pentru cioc Pelikan. Pluma din oțel inoxidabil foarte lustruit completează perfect și adaugă atracția fiecărui instrument de scris.

Seria Classic 205 Star Ruby va fi oferită sub formă de stilou cu mecanism cu piston diferențial și pix cu bilă cu mecanism de împingere. Stilourile stilografice sunt oferite în lățimi de pene EF, F, M și B. și sunt concepute pentru a se potrivi cu fiecare preferință de scriere manuală.

Setul de stilou M205 împreună cu sticla Edelstein® Ink sunt un cadou perfect.

Ediție specială M205 Star Ruby

- Stilou Classic M205 cu mecanism cu piston
- Rășină de înaltă calitate
- Pință din oțel inoxidabil lustruit
- Penița din oțel inoxidabil, mărimea M
- Accesorii placate cu crom
- Corp din rășină de înaltă calitate transparent roșu
- Capacul se infileteaza
- În cutie cadou Pelikan

Comentarii Stilou Classic M205, penita F, Star Ruby Pelikan

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 19.99 pentru comenzi sub 250 lei si 24.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Website/catalog Alte produse de la PELIKAN

Stilou Classic M205, penita F, Star Ruby Pelikan - pret cu TVA valabil astazi: 424.98 lei