Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Stilou Classic M205 penita F alb Pelikan

PELIKAN
Stilou Classic M205 penita F alb Pelikan
Cod produs: 972232
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Folosind o combinatie intre o rasina de inalta calitate in negru sau alb lucios, un clip argintiu si un inel din crom decorativ, stiloul uneste designul clasic cu elemente moderne. In plus, acesta este echipat cu o fereastra gri inchis pentru vizualizarea nivelului de cerneala care se armonizeaza perfect cu corpul de culoare neagra sau alba.Stiloul Classic 205 este echipat cu un mecanism de piston de umplere incercat si testat. Penita lustruita din otel inoxidabil de inalta calitate este disponibil in mai multe dimensiuni.Sofisticatele instrumente de scris perfect modelate din seria Classic sunt prezentate in designul clasic si distinctiv Pelikan, intr-o cutie cadou atractiva. Admiratorii stilului unic Pelikan, vor fi placut impresionati de noul stilou Clasic 205.

Comentarii Stilou Classic M205 penita F alb Pelikan

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Website/catalog Alte produse de la PELIKAN

Stilou Classic M205 penita F alb Pelikan - pret cu TVA valabil astazi: 499.00 lei