Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Spray aer comprimat B-45, 400 ml DUE-CI

Spray aer comprimat B-45, 400 ml DUE-CI
Cod produs: B-45/400
Disponibil in curand
 

 

 

Precomanda produsul
Informatii livrare
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0736 909 442
Potrivit pentru îndepărtarea prafului și a murdăriei de la aparatele de precizie, echipamentele de laborator, senzorii camerei digitale (CCD și CMOS), fibrele optice, dispozitivele optice, aparatele de fotografiat, imprimantele și tastatura calculatoarelor.
Aerul comprimat ajunge în zonele cele mai ascunse, datorită tubului flexibil.
Elimină umezeala.
Utilizați numai în poziție verticală.
Utilizați numai atunci când echipamentul este deconectat de la curent electric și ventilati înainte de a reporni circuitul.

Comentarii Spray aer comprimat B-45, 400 ml DUE-CI

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Spray aer comprimat B-45, 400 ml DUE-CI - pret cu TVA valabil astazi: 0.00 lei