Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Set pentru desen Art Case Peppa Pig, Art Greco

Art Greco
Set pentru desen Art Case Peppa Pig, Art Greco
Set pentru desen Art Case Peppa Pig, Art Greco
Set pentru desen Art Case Peppa Pig, Art Greco
Set pentru desen Art Case Peppa Pig, Art Greco
Cod produs: AK1023-66220
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Setul de desen ART CASE include materiale și instrumente necesare pentru micii artiști, pentru a desena, colora și picta.
Setul include: 12 creioane cerate, 12 vopsele de acuarele, 12 carioci, 6 creioane colorate, 1 pensulă, 1 riglă, 2 creioane, 1 radieră, 1 ascuțitoare și 1 pereche de foarfece, într-o gentuță de plastic cu mâner cu design inspirat din desenul animat Peppa Pig.
Gentuța pentru desen este special concepută pentru o depozitare ușoară a instrumentelor de desen, compactă și extrem de ușor de transportat, permite copiilor să deseneze oriunde: acasă, la școală sau în călătorie.
Cu un design atrăgător, colorat, gentuța este o idee perfectă de cadou pentru copiii care iubesc jocul creativ.
Recomandat pentru copiii de la 3 ani.

Comentarii Set pentru desen Art Case Peppa Pig, Art Greco

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Website/catalog Alte produse de la Art Greco

Set pentru desen Art Case Peppa Pig, Art Greco - pret cu TVA valabil astazi: 35.99 lei