Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Set de joaca Micul Hambar din lemn premium, 18 piese, Little Barn, Tender Leaf Toys

Tender Leaf Toys
Set de joaca Micul Hambar din lemn premium, 18 piese, Little Barn, Tender Leaf Toys
Set de joaca Micul Hambar din lemn premium, 18 piese, Little Barn, Tender Leaf Toys
Set de joaca Micul Hambar din lemn premium, 18 piese, Little Barn, Tender Leaf Toys
Set de joaca Micul Hambar din lemn premium, 18 piese, Little Barn, Tender Leaf Toys
Set de joaca Micul Hambar din lemn premium, 18 piese, Little Barn, Tender Leaf Toys
Cod produs: TL8301

328,99 Lei(pret cu TVA)

Stoc furnizor
329 puncte de fidelitate
Bucati:

 

 

Livrare gratuita
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0736 909 442
Acest set clasic de hambar vine cu animale, tractoare și fermieri din lemn pentru a ilustra activitatea unui asemenea loc. Setul Micul hambar poate fi ambalat și este portabil, având mânerele pentru transport. Ajută la conștientizarea naturii, precum și încurajarea jocului de rol imaginar.

Pe măsură ce copilul tău joacă rolul fermierului, se va scufunda în lumea jocului imaginar și va deschide ușile către jocul independent și gândirea liberă.

Setul portabil, din 18 piese, plin de distracție este livrat cu un hambar conceput pentru transport și depozitare convenabilă. Deschideți hambarul și veți găși: 2 baze de fermă ilustrate, pe domnul și pe doamna fermier, porc, găina, vacă, miel, rată cu pui, eoliană, balot de fan și toacă, porumb și dovlecei, un măr, un stup de albine și un tractor.

Promovarea distracției sănătoase și pozitive - Situațiile din viața reală îi inspiră pe copii să gândească creativ în timpul copilăriei și îi determină să interacționeze mai ușor cu ceilalți, în același timp, construind încredere și prietenie. De asemenea, le consolidează limbajul, emoțiile și abilitățile motrice fine.

O metodă bună de dezvoltare a procesului de gândire - Copiii vor învăța să gândească pas cu pas și să cultive bune obiceiuri organizaționale în timp ce îndeplinesc sarcini. Încurajează interacțiunea cu părinții și frații pentru a rezolva problemele și a-și îndeplini obiectivele.

Recomandat copiilor cu vârste de peste 3 ani.

Jocurile premium creează un mediu de joc natural - Tender Leaf Toys folosește cunoștințele și creativitatea pentru a aduce energie și emoție jucăriilor realizate din lemn premium. Din dorința de a proteja pământul, folosesc doar lemn ecologic.

Realizat dintr-o resursă regenerabilă - Vă doriți ce-i mai bun pentru copilul dumneavoastră și această jucărie chiar acest lucru livrează. Fabricat din lemn de arbore de cauciuc, aceasta este o jucărie ecologică și sigură, care nu conține substanțe chimice, iar pentru fiecare copac care devine o jucărie frumoasă, un altul este replantat. Vopseaua folosită este pe bază de apă, non-toxică, pentru a păstra copii în siguranță.

Îndeplinește toate standardele de siguranță șI calitate europene - Calitatea și siguranța sunt cele mai importante părți ale proiectelor de la Tender Leaf Toys. Fiecare jucărie este făcută cu grijă pentru bunăstarea și educația copiilor. Proiectat de echipa Tender Leaf Toys din Marea Britanie pentru a satisface toate standardele europene. Jucăriile sunt făcute în fabrica Tender Leaf Toys din Indonezia.

Despre Tender Leaf Toys: Tender Leaf Toys creează jucării netede, frumos proiectate, care promovează învățarea prin joc. Tradiționali în concepție, dar contemporani în design, toate produsele sunt realizate cu un accent distinct pe meșteșug și calitate.

Comentarii Set de joaca Micul Hambar din lemn premium, 18 piese, Little Barn, Tender Leaf Toys

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Website/catalog Alte produse de la Tender Leaf Toys

Set de joaca Micul Hambar din lemn premium, 18 piese, Little Barn, Tender Leaf Toys - pret cu TVA valabil astazi: 328.99 lei