Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Set de joaca Masuta cu baterii, oglinda si accesorii frumusete

Set de joaca Masuta cu baterii, oglinda si accesorii frumusete
Cod produs: RB26577
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Această măsuță de toaletă transformă fetițele în mici prințese, conținând: 1 măsuță cu sertar și trei compartimente pentru așezat produsele de makeup și accesorii, 1 oglindă (prin apăsarea inimioarei generează melodii și lumini, creând o atmosferă de poveste), 1 feon, 3 sticluțe de lac de unghii, 2 rujuri, 3 inele magice, 1 colier și 2 brățări din mărgele.
Asamblarea setului se face cu ușurință, prin îmbinare.
Jucăria este confecționată din material plastic nedaunator sănătății.
Produsul este recomandat copiilor cu vârsta mai mare de 3 ani.
Pentru funcționarea componenetei de sunet, imagine și lumină a oglinzii sunt necesare 3 baterii tip AAA, 1,5V neincluse.
Dimensiuni măsuță cu oglindă (Lxlxh): 44x28x66cm.

Comentarii Set de joaca Masuta cu baterii, oglinda si accesorii frumusete

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 12.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Set de joaca Masuta cu baterii, oglinda si accesorii frumusete - pret cu TVA valabil astazi: 97.99 lei