Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Cod produs: RB26584

Set de joaca Doctor, 14 piese, in gentuta, roz

Set de joaca Doctor, 14 piese, in gentuta, roz
Set de joaca Doctor, 14 piese, in gentuta, roz
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Cadoul perfect pentru copilașii care își doresc să devină medici.
Setul conține 14 piese, este perfect dotat cu tot ceea ce are nevoie un doctor pentru consultarea și tratarea unui pacient: tăviță pentru depozitarea ustensilelor folosite, stetoscop, foarfecă, ochelari, medicamente, lanternă, dispozitiv pentru controlul oftalmologic, termometru, oglindă, ecuson, clipboard, radiografie, metru.
Pentru o ușoară depozitare și transportare setul este ambalat într-o drăgălașă gentuță.
A nu se lăsa la îndemână copiilor mai mici de 3 ani, conține piese mici detașabile, care se pot înghiți sau inhala, existând pericolul de sufocare.
Dimensiune gentuță (Lxlxh): 22x9x14 cm.

Comentarii Set de joaca Doctor, 14 piese, in gentuta, roz

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 19.99 pentru comenzi sub 250 lei si 24.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Set de joaca Doctor, 14 piese, in gentuta, roz - pret cu TVA valabil astazi: 23.99 lei