Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Set de joaca creativ Plastilina pentru creat taitei si placinte

Set de joaca creativ Plastilina pentru creat taitei si placinte
Set de joaca creativ Plastilina pentru creat taitei si placinte
Cod produs: RB29284
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Jucăriedin material plastic, iar plastilina este din material ușor modelabil, folosit de obicei în scop educativ, nedaunatoare sănătății.
Este alcătuită dintr-un amestec de caolin, substanțe grase din anumite rășini naturale sau sintetice, colorată cu diferiți pigmenți
Copiii vor putea crea tăiței și plăcinte cât voiesc și își vor dezvolta creativitatea și imaginația folosind acest set.
Setul conține 5 recipiente cu palstilina de diverse culori și diverse forme de modelaj pentru a obține cât mai multe formedin plastilină.
Culorile și designul produsului pot fi diferite față de imaginea de pe ambalaj.
Produs confecționatdin material plastic, nedaunatoar sănătății și nontoxica.
Culoriile și specificațiile jucărielei și ambalajului sunt diverse și pot fi diferite de cele din ilustrațiile ambalajului.

Comentarii Set de joaca creativ Plastilina pentru creat taitei si placinte

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Set de joaca creativ Plastilina pentru creat taitei si placinte - pret cu TVA valabil astazi: 42.99 lei