Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Set de joaca Coronita printesa cu cercei si inel

Set de joaca Coronita printesa cu cercei si inel
Cod produs: RB26568
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Iată cum poți deveni o prințesă adevărată!
Setul conține 3 piese: o coroniță, un colier și o pereche de cercei.
Astfel, poate fi stimulată imaginația copiilor, introducându-i în lumea fascinantă a basmelor, unde pot deveni personajele lor favorite.
Ambalaj tip blister.
Dimensiune produs (Lxl): 25,5x18 cm.

Comentarii Set de joaca Coronita printesa cu cercei si inel

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Set de joaca Coronita printesa cu cercei si inel - pret cu TVA valabil astazi: 5.59 lei