Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Set de creatie plastilina in gentuta Minnie, AS Dough

Set de creatie plastilina in gentuta Minnie, AS Dough
Cod produs: AK1045-03574
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Cu plastilina AS Dough copilul poate rula, împleti și modela orice formă care îi trece prin minte.
O gentuță minunată din PVC cu design colorat și modern, pentru depozitare ușoară și transport, oferă posibilități nelimitate de joc acasă, la școală sau în călătorii.
Gentuța conține 4 borcănașe de pastă modelatoare non-toxică (pe bază de făină de grâu), de diferite culori cu îndrăgita eroină Minnie cu matrițe pe capac și ustensile.
Valori dezvoltate: Dezvoltare senzorială, Concentrarea, Creativitatea, Atenția, Imaginația.
Recomandată pentru copiii de la 3 ani.

Comentarii Set de creatie plastilina in gentuta Minnie, AS Dough

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Set de creatie plastilina in gentuta Minnie, AS Dough - pret cu TVA valabil astazi: 35.99 lei