Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Roller Classic R215 zig-zag Pelikan

PELIKAN
Roller Classic R215 zig-zag Pelikan
Cod produs: 953182
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Capacul cu clipul classic Pelikan, logo-ul Pelikan de pe capac si forma clasica armonizeaza si ofera acestui instrument de scris un design Pelikan distinct si atractiv. Partea de sus al modelului Classic 215 este fabricat din metal. Datorita acestui lucru, stiloul este mai greu atunci cand ii prinzi in mana. Au corpul decorat cu dreptunghiuri; acest lucru ofera o nuanta deosebita stiloului, care astfel a fevenit foarte popular. Partea de sus al modelului Classic 215 este fabricat din metal. Datorita acestui lucru, stiloul este mai greu atunci cand ii prinzi in mana. Locul aplicat pe acest instrument de scris clasic straluceste in nuanta neagra ascuzand un secret.
Clip, finisaje si inele ornamentale cromate.
Rezerva de mare capacitate, 338M, neagra.
Roller pentru o scriere usoara, confortabila.

Pentru fiecare roller cumparat primiti cadou o cutie eleganta Pelikan!

Comentarii Roller Classic R215 zig-zag Pelikan

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Website/catalog Alte produse de la PELIKAN

Roller Classic R215 zig-zag Pelikan - pret cu TVA valabil astazi: 361.95 lei