Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Puzzle educativ, din lemn, model Ceas

Puzzle educativ, din lemn, model Ceas
Puzzle educativ, din lemn, model Ceas
Puzzle educativ, din lemn, model Ceas
Cod produs: RB28606
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Cea mai bună modalitate de a-i învață despre timp și punctualitate este prin joacă. Doar prin joc cei mici experimentează, dezvoltându-și imaginația și diverse alte abilități.
Copii pot învăța cu ușurință cât este ceasul cu ajutorul acestui ceas educativ din lemn.
Ceasul este sub forma unui puzzle, cu funcții multiple, ce conține 12 piese, colorate, pe o față piesele fiind numerotate de la 1 la 12, iar pe altă față fiind imprimate diverse imagini cu animale, astfel ajutându-i pe cei mici:

Învățarea numerelor:
Datorită funcției de puzzle cei mici pot învață mai ușor numerele așezându-le circular în locul potrivit.
Ulterior cu ajutorul minutelor marcate pe ceas cei mici pot să învețe să numere din 5 în 5.
Odată ce cei mici stăpânesc numerele și ordinea acestora, pot fi folosite și indicatoarele de ora și minut pentru a îi învață să spună timpul.
Atât minutarul cât și secundarul fiind mobile.

Asocierea culorilor/formelor:
Cei mici trebuie să poziționeze piesele pe tablă respectând fie culorile pieselor fie forma acestora.

Asocierea imaginilor:
Fiecare piesă are imprimat pe o față a acesteia o imagine ce se regăsește și pe ceas.

Înșiruirea pieselor:
Setul conține trei șnururi colorate, toate piesele fiind prevăzute și cu mici găurele, astfel cei mici pot să și insiruiasca piesele
Folosirea jucăriei îi ajută pe cei mici să își dezvolte abilitățile motorii fine (dexteritatea, mânuirea, coordonarea ochi-mâini), creativitatea și imaginația.

Ceasul este fabricat din lemn, frumos colorat, cu vopsele non-toxice,ce nu dăunează sănătății. Este foarte ușor de întreținut, putând fi curățat cu o cârpă umedă.

Dimensiune produs: 22 cm.
Vârsta recomandată: 3+ ani.

Comentarii Puzzle educativ, din lemn, model Ceas

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Puzzle educativ, din lemn, model Ceas - pret cu TVA valabil astazi: 32.49 lei