Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Puzzle 3D, lemn, mecanic STEM LAB Curbimetru, 109 piese, Ugears

Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic STEM LAB Curbimetru, 109 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic STEM LAB Curbimetru, 109 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic STEM LAB Curbimetru, 109 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic STEM LAB Curbimetru, 109 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic STEM LAB Curbimetru, 109 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic STEM LAB Curbimetru, 109 piese, Ugears
Cod produs: UG121140

119,00 Lei(pret cu TVA)

Stoc furnizor
119 puncte de fidelitate
Bucati:

 

 

Informatii livrare
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0372 552 601
Cubimetru – colecția STEM-lab:

- Asamblează-l și descoperă principiile de funcționare ale Curbimetrului
- Experiment: modelul vine însoțit de un ghid de studiu al unui model de buzunar, cu o poveste despre crearea și proiectarea mecanismului, precum și cu sarcini interesante și captivante.
- Lasă-te cuprins de realitatea augmentată, află cum este utilizat Contorul într-o linie de producție și interacționează cu acesta prin intermediul aplicației dezvoltate de Ugears special în acest sens.

Învață cum funcționează Curbimetru:

Curbimetrul este un dispozitiv care măsoară lungimile curbelor de nivel și ajută la calcularea distanței dintre două puncte pe o harta mult mai precis decât dacă ai folosi un liniar sau un compas.

Mecanismul are o roată de măsurare, o față numerotată asemenea unui ceas și un indicator. Când roată se mișcă pe harta, pe linia curbată pe care vrei să o măsori, indicatorul se mișcă în jurul ceasului marcat cu unitățile de măsură (centimetri, inch, etc) Tot ce ai de făcut este să verifici scară hărțîi și să multiplici datele cu numitorul din scară. Te poți baza pe Curbimetru atunci când planifici o călătorie cu perietenii sau o excursie în familie – te va ajută să determini distanță pe care o ai de parcurs până la destinație. Acest device este extrem de util în momentele în care nu ai acces la internet sau la alte dispozitive electronice.

Cine și când a inventat Curbimetrul ?

Nu există date precise privitor la cel care a inventat curbimetrul. Unele surse susțîn că meritele îi revin unui inginer român Virtuvius, care a descris un device similar în jurul anului 23 i.Hr. Alte date se referă la un erudit chinez Zhāng Héng. Sursele din Rusia sugerează că acest curbimetru ar fi fost inventat de către polimatul Mihail Lomonosov care, se presupune că l-a numit inițial „krivimetr”. În cele din urmă, primul brevet oficial al curbimetrului aparține inginerului englez Edward Russell Morris care în 1873 a înregistrat „un dispozitiv nou pentru măsurarea distanțelor”.

Utilizare: Curvimetrul este utilizat pentru a măsură lungimea liniilor curbe de pe hărți topografice, diagrame, scheme și planuri. Este un instrument comun pentru cartografi, turiști și servicii rutiere.

Modelele Ugears STEM-lab sunt concepute pentru a se potrivi diferitelor grupe de vârstă, cu un accent special pe componentă de învățare prin practică. Asamblarea modelului va fi interesantă și nu va dura mult timp.

Se asamblează manual urmând instrucțiunile, iar piesele sunt tăiate în placaj prin tehnologie laser foarte precisă. Nu necesită lipici sau alte unelte speciale.

Dimensiunea modelului asamblat: 11.5x10.3x5.7 cm
Dimensiunea ambalajului: 20.5x18.8x6.3 cm
Număr de componente: 109
Timp estimat de asamblare: 1-2 ore

Comentarii Puzzle 3D, lemn, mecanic STEM LAB Curbimetru, 109 piese, Ugears

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Ugears

Puzzle 3D, lemn, mecanic STEM LAB Curbimetru, 109 piese, Ugears - pret cu TVA valabil astazi: 119.00 lei