Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Puzzle 3D, lemn, mecanic Model STEM Pendul, 93 piese, Ugears

Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model STEM Pendul, 93 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model STEM Pendul, 93 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model STEM Pendul, 93 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model STEM Pendul, 93 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model STEM Pendul, 93 piese, Ugears
Cod produs: UG121041

119,00 Lei(pret cu TVA)

Stoc furnizor
119 puncte de fidelitate
Bucati:

 

 

Informatii livrare
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0372 552 601
Pendulul – Colecția STEM-lab Ugears:

- Asamblează-l și descoperă principiile de funcționare ale pendulului
- Experiment: modelul vine însoțit de un ghid de studiu al unui model de buzunar, cu o poveste despre crearea și proiectarea mecanismului, precum și cu sarcini interesante și captivante.
- Lasă-te cuprins de realitatea augmentată, află cum este utilizat pendulul în interiorul mecanismului unui ceas și interacționează cu acesta prin intermediul aplicației dezvoltate de Ugears.

Învață cum funcționează Pendulul:

Pendulul este un model educațional modern, un ghid interactiv de studiere a mecanismului pentru a învață principiile funcționarii acestuia. Pendulul este unul dintre elementele de baza și cel mai fiabil dintre mecanismele de măsurare a timpului.

Principiul pe care funtioneaza acesta este bazat pe oscilația constanța a amplitudinii modelului sub forță gravitației (greutate) al potențialul energetic (forță de tensiune) a benzilor elastice. Benzile elastice alimentează mecanismul modelului și compensează pierderea de energie cinetică a oscilațiilor pendulului. Dispozitivul este pus în funcțiune de o unitate de angrenaje prin învârtirea rotitei.

Modelul are un regulator care controlează frecvența oscilațiilor, o greutate, o roată principala, angrenaje, bandă elastică, clichet și un opritor care reduce erorile de funcționare. Modelul dispune de mai multe mijloace pentru a controla frecvența oscilațiilor: greutatea bobului pendulului, poziția verticală a greutății pe pendul și tensiunea benzilor elastice.
Cine și când a inventat acest dispozitiv:

Primele studii arată că pendulul a fost implementat de Galileo Galilei, un inginer italian la finalul secolului 16. Acesta descria proprietățile pendulului de a păstra consecvență oscilațiilor. Prima persoană care a utilizat pendulul într-un ceas mecanic și a asigurat un ritm constant a fost un fizician olandez pe nume Christiaan Huygens în secolul 17.
Utilizare:

Pendulul este utilizat în principal la ceasurile mecanice că un element al mecanismului de lansare și că o modalitate care asigura un ritm constant. În sfera muzicală, metronomul care are pendulul că element principal de construcție, ajută muzicienii să păstreze un tempo regulat. Pendulul este de asemenea utilizat în studiile geologice, seismologie, sport, și în cercetările de laborator în mecanică și fizică.

Se asamblează manual urmând instrucțiunile, iar piesele sunt tăiate în placaj prin tehnologie laser. Nu necesită lipici sau alte unelte speciale.

Dimensiunea modelului: 11.5 x 8.3 x 16.7 cm
Dimensiunea ambalajului: 20.5 x 18.8 x 6.3 cm
Număr componente: 93
Timp estimat de asamblare: 1-2 ore

Comentarii Puzzle 3D, lemn, mecanic Model STEM Pendul, 93 piese, Ugears

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Ugears

Puzzle 3D, lemn, mecanic Model STEM Pendul, 93 piese, Ugears - pret cu TVA valabil astazi: 119.00 lei