Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Puzzle 3D, lemn, mecanic Model STEM Contor de parcurs, 157 piese, Ugears

Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model STEM Contor de parcurs, 157 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model STEM Contor de parcurs, 157 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model STEM Contor de parcurs, 157 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model STEM Contor de parcurs, 157 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model STEM Contor de parcurs, 157 piese, Ugears
Cod produs: UG121058

119,00 Lei(pret cu TVA)

Stoc furnizor
119 puncte de fidelitate
Bucati:

 

 

Informatii livrare
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0372 552 601
Contor de parcurs – colecția STEM-lab:

- Asamblează-l și descoperă principiile de funcționare ale Contorului cu 3 cifre
- Experiment: modelul vine însoțit de un ghid de studiu al unui model de buzunar, cu o poveste despre crearea și proiectarea mecanismului, precum și cu sarcini interesante și captivante.
- Lasă-te cuprins de realitatea augmentată, află cum este utilizat Contorul într-o linie de producție și interacționează cu acesta prin intermediul aplicației dezvoltate de Ugears special în acest sens.

Învață cum funcționează Contorul de parcurs:

Acest model înregistrează acțiuni repetitive. Este o parte integrată a Odometreului (dispozitiv folosit pentru a măsură distanță parcursă de un vehicul). Modelul are 3 construcții cilindrice care conțîn numere de la 0 la 9 și un mecanism Geneva. Această combinație îți permite să vezi o caracteristică interesantă a mecanicii: când prin apăsarea butonului cu click, folosind mecanismul Geneva mișcarea angrenajelor cilindrice se transformă într-o mișcare rotativă.

Contorul permite două opțiuni de înregistrare a datelor numerice: prin apăsarea butonului cu click sau acționat manual. Oricare din aceste două modalități, fac modelul să-și modifice o poziție. Atunci când numărătoarea trece de 9, sistemul Geneva este cel care prinde următorul registru cilindric și îl adaugă la numărătoare. Așadar, display-ul digital al Contorului înregistrează valori de la 1 la 999. Poți deschide partea din față a modelului pentru a-l resetă manual. Încearcă să numeri câți pași faci până acasă sau câți oameni întâlnești în timpul plimbării prin parc. Sauu.. numărul mașinilor albastre care trec prin față casei în interval de o ora. Ce zici ?
Când și cine l-a inventat:

Contorul că și element cheie al mecanismului odometrului, a fost inventat de un matemetician greec și inginer Erou al Alexandriei care a trăit în 10-70 i. Hr și acesta măsură lungimea traseului numărând numărul de rotații ale roții. Mai târziu, contorul a fost îmbunătățit și completat cu un reductor care a redus numărul de rotații în funcție de sistemul de măsurare (mile, ligi, kilometri) și astfel a afișat date mai reduse.
Utilizare:

În zilele noastre, contoarele sunt folosite pentru a ține evidență numărului de pasageri, al vizitatorilor la diferite evenimente, mașinilor care trec prin anumite puncte de control, seturi și scoruri în sfera sportivă, a articolelor pe o linie de producție, etc.

Se asamblează manual urmând instrucțiunile, iar piesele sunt tăiate în placaj prin tehnologie laser. Nu necesită lipici sau alte unelte speciale.

Dimensiunea modelului: 13.5 x 6.5 x 12.2 cm
Dimensiunea ambalajului: 20.5 x 18.8 x 6.3 cm
Număr piese: 157
Timp estimat de asamblare: 1-2 ore

Comentarii Puzzle 3D, lemn, mecanic Model STEM Contor de parcurs, 157 piese, Ugears

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Ugears

Puzzle 3D, lemn, mecanic Model STEM Contor de parcurs, 157 piese, Ugears - pret cu TVA valabil astazi: 119.00 lei