Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Nava de cercetare, 575 piese, Ugears

Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Nava de cercetare, 575 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Nava de cercetare, 575 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Nava de cercetare, 575 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Nava de cercetare, 575 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Nava de cercetare, 575 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Nava de cercetare, 575 piese, Ugears
Cod produs: UG121126

299,00 Lei(pret cu TVA)

Stoc furnizor
299 puncte de fidelitate
Bucati:

 

 

Livrare gratuita
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0372 552 601
Este timpul să lansezi ancora și cu viteză maximă înainte spre noi descoperiri cu ajutorul modelului nautic Ugears, nava de cercetare!

Inspirată din documentarele științifice clasice și biografiile exploratorilor marini de excepție, nava de cercetare este materializarea puterii și frumusețea spargatoarelor de gheață moderne și a bărcilor de sondaj.

Nouă ta barcă are tot ce este necesar pentru a implementa cercetări adecvate: un batiscaf pentru explorarea adancimilor marii, o mică bărcuța cu motor și o barcă de salvare, rampă de cădere, tarpa de deschidere și alte elemente interesante pe care le găsești și în cazul unui vas real. Modelul este echipat cu o macara cu balansoar basculant pentru gestionarea mărfurilor și ridicarea batiscafului. Poți folosi macaraua pentru a trage batiscaful din adancimile marii și a-l fixă pe o platforma de extensie specială.

Modelul este realizat din materiale durabile din lemn de înalta calitate. Că și la celelalte modele Ugears, nu necesită lipici sau alte unelte speciale pentru asamblare. Design-ul „scheleton” al corpului navei îți permite să te uiți în interiorul acesteia, să privești în „sala mașinilor” și să vezi mecanismul care o pune în mișcare. Energia care conduce modelul este produs de un motor cu bandă elastică și administrată de un pendul.

Modul inteligent de funcționare a acestui angrenaj, imită sunetul unui motor diesel oferă un ritm lin și constant al navei. Modelul are 3 moduri de mișcare – înainte, întoarce și manevrare automată. Aceste moduri sunt controlate de o manetă care e activată manual.

Simte vântul ușor sărat care te conduce într-o nouă expediție la bordul navei de cercetare Ugears.

Dimensiunea modelului: 15.2x4.3x9.8 în (385 x110x250 mm)
Dimensiunea ambalajului: 14.9x6.7x1.7 în (378x170x42 mm)
Număr de componente: 575
Timp de asamblare estimat: 10 ore

Comentarii Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Nava de cercetare, 575 piese, Ugears

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Ugears

Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Nava de cercetare, 575 piese, Ugears - pret cu TVA valabil astazi: 299.00 lei