Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Monociclu, 300 piese, Ugears

Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Monociclu, 300 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Monociclu, 300 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Monociclu, 300 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Monociclu, 300 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Monociclu, 300 piese, Ugears
Cod produs: UG120990

194,00 Lei(pret cu TVA)

Stoc furnizor
194 puncte de fidelitate
Bucati:

 

 

Informatii livrare
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0372 552 601
Sperăm că ți-a fost dor de modele mecanice neobișnuite și deosebite, pentru că am confecționat special Monociclul pentru a-ți completă colecția Ugears.

Căutând printre fotografiile vechi, am găsit o imagine a unui mijloc de transport inteligent inventat la începutul secolului XX. Acesta avea doar o singură roată și era dedicat unui singur pasager care arată foarte entuziasmat conducând un astfel de vehicul.

Ne-am extins cercetările pentru a află mai mult despre cum funtioneaza mecanisemele cu o singură roată și am găsit unul care nu are nevoie de o persoană care să îl conducă, fiind dezvoltat că și o mașînă de război și acoperit în întregime în armură.

Ceea ce ne-a inspirat cu adevărat a fost o abordare similară a transmisiei utilizată în toate prototipurile începând din anii 1860; un element exterior în mișcare, dar care conține unul static în interior.

Mințile noastre strălucite și mereu curioase, au luat că și model două dintre cele mai bune prototipuri. Astăzi îți prezentăm cu mândrie Monociclul mecanic confecționat în întregime din lemn.

Nu este inclusă carcasa – noul tău monociclu este un schelet construit în stil steampunk, ceea ce înseamnă că poți vedea și admira frumusețea mecanismului în mișcare.
În ciuda aspectului sau aerisit și delicat, noul tău model este destul de robust – poți să îl scoți afară și să îl rostogolești zdravăn pe pavaj sau pe alte suprafețe dure și semidure. Piesele mecanismului imită un adevărat motor cu abur. Lipsa unei carcase exterioare facilitează accesul la benzile de cauciuc în cazul în care trebuie să le înlocuiți.

Modul dual de funcționare garantează și mai multă distracție. Primul mod, în care piciorul va rămâne fixat, permite rostogolirea neintrerupa pentru aproximativ 1.5 – 2 metri, până când resursă motorului, bandă de cauciuc, este complet eliberată. După această, motorul se învârte cu grație și se oprește.

Cel de-al doilea mod este cu piciorul deblocat , poziție în care Monociclul tău se va rostogoli atâta timp cât motorul cu bandă de cauciuc funcționează. După asta, se întoarce înapoi, picioarele se ascund în interior și modelul continuă să se rostogolească până întâlnește un obstacol. În acest mod, modelul se rostogolește până la 5 metri ceea ce ne-a inspirat să jucăm bowling mecanic folosind noul nostru model că pe o minge. Recomandăm acest sport nou tuturor prietenilor noștri!

Caracteristici tehnice: Modelul Monociclu de la Ugears însumează un număr de 300 de piese, dintre care 19 de rezervă.

Să ne rostogolim și să ne distrăm!

Dimensiune: 7.3x3.7x6,3 în (18.5x9.5x16 cm)
Dimensiune pachet: 14.9x6.7x1.3 în (37.8x17x3.2 cm)
Număr componente: 300
Timp de asamblare estimat: 3 hours
Nivel de dificultate: Ușor

Comentarii Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Monociclu, 300 piese, Ugears

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Ugears

Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Monociclu, 300 piese, Ugears - pret cu TVA valabil astazi: 194.00 lei