Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Carusel, 305 piese, Ugears

Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Carusel, 305 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Carusel, 305 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Carusel, 305 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Carusel, 305 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Carusel, 305 piese, Ugears
Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Carusel, 305 piese, Ugears
Cod produs: UG121072
 

249,00 Lei(pret cu TVA)

Stoc furnizor
249 puncte de fidelitate
Bucati:

 

 

Informatii livrare
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0372 552 601
Se învârte și se învârte și ne aduce înapoi de unde am plecat…

Fă o călătorie înapoi în timp și pătrunde în lumea copiilor cu minunatul și nostalgicul model Ugears, Caruselul.

Acest model excepțional reprezintă viziunea Ugears asupra clasicului carusel muzical și este realizat din lemn de calitate superioară. Familiară și mult îndrăgită plimbare prin târg, în prag de sărbătoare, este prezentată într-un design deosebit și extrem de detaliat. Veți observă două feluri de căluți care se balansează în sus și în jos pe măsură ce caruselul se rotește.

Nucleul modelului este reprezentat de un stâlp central care se rotește în direcția opusă platformei principale, făcându-l să pară că se învârte mai repede decât în realitate, acest lucru creând dinamică fascinantă a întregii construcțîi. Stâlpul central, cu un steguleț în vârf, se ridică deasupra acoperișului oferindu-i o viziune mai bună și mai delicată și în același timp, făcându-l să pară mai impunător.

Adaugă micile păsărele care se înalta deasupra acoperișului caruselului împreună cu felinarele decorative și apoi poți chiar să simți aromă hoț-dogilor și a vatei de zahăr din târg.
În ceea ce privește aspectele tehnice, Caruselul Ugears utilizează exact aceleași principii că majoritatea modelelor Ugears: toate piesele se îmbină nefiind nevoie de lipici și alte unelte speciale, iar mișcarea energică a acestuia este dată de mecanismul acționat de obișnuitele benzi elastice.

Caruselul are o cheie la baza acestuia care prin rotire asigura tensiunea benzilor elastice atașate de axul principal. Osia principala este conectată la stâlpul central prin intermediul angrenajului planetar care asigura rotirea în direcția opusă platformei principale. Acoperișul Caruselului este de asemenea atașat de axul principal și de arborele cotit, care pun în mișcare caii, astfel, ei urcă și coboară în timp ce se rotesc în jurul stâlpului central.

Este distractiv de observat mecanismul în mișcare, dar dacă eșți acel gen de persoană căreia îi place să „vadă” cu propriile mâini, poți să rotești mecanismul manual. Acest lucru îți permite să explorezi fiecare detaliu în slow motion și îți oferă posibilitatea să înțelegi complet modul în care funcționează mecanismul.

Realizat din materiale durabile din lemn de înalta calitate, Caruselul Ugears este cadoul perfect pentru cei care vor să lase în urmă stresul zilnic și preț de câteva ore să se lase cuprinși de magia târgului și a copilăriei. Aseamblează caruselul, acționează mecanismul acestuia și îți garantăm că vei auzi acea melodie a copilăriei și vei simți atmosfera și zumzetul târgului de sărbători. Amintește-ți când ai urcat prima dată într-un carusel real și lasă acel sentiment să te cuprindă și acum.

Dimensiune model: 210x210x260 mm
Dimensiune ambalaj: 378x170x42 mm
Număr piese: 305
Timp estimat de asamblare: 6 ore

Comentarii Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Carusel, 305 piese, Ugears

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 19.99 pentru comenzi sub 250 lei si 24.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Ugears

Puzzle 3D, lemn, mecanic Model Carusel, 305 piese, Ugears - pret cu TVA valabil astazi: 249.00 lei