Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Primul set de chimie, Stiinta si Joaca, Clementoni

Clementoni
Primul set de chimie, Stiinta si Joaca, Clementoni
Primul set de chimie, Stiinta si Joaca, Clementoni
Primul set de chimie, Stiinta si Joaca, Clementoni
Primul set de chimie, Stiinta si Joaca, Clementoni
Cod produs: AK1026-50355
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Seturile Știință & Joacă îmbină distracția cu educația!
Cu acest set chimic copilul va putea realiza reacții chimice și se va putea simți un adevărat om de știință!
Ghidul ilustrat vă îndrumă copilul pas cu pas, învățându-l să efectueze fiecare experiment sugerat, explicând principiile științifice care îl guvernează.
Setul include reactivi chimici, instrumente de laborator, pipetă, agitator, 3 eprubete cu dop, ochelari de protecție, pâlnie, pahare, mănuși, stativ pentru eprubete și un manual ilustrat cu instrucțiuni.
Cu Primul set de chimie copilul poate realiza cele mai fascinante experimente chimice în siguranță absolută la el acasă!
Vârsta recomandată 8+.

Comentarii Primul set de chimie, Stiinta si Joaca, Clementoni

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Clementoni

Primul set de chimie, Stiinta si Joaca, Clementoni - pret cu TVA valabil astazi: 59.99 lei