Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Pix Souveran K805 Vibrant Blue Pelikan

PELIKAN
Pix Souveran K805 Vibrant Blue Pelikan
Cod produs: 936415
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Souveraen, K805, mină de tip parker neagră inclusă, mecanism prin răsucire, corp lăcuit din rășînă de înaltă calitate, accesorii placate cu paladiu, culoare albastru vibrant, ambalat in cutie model G15

- Materialul acrilic albastru vibrant care a fost folosit pentru această serie nouă, a trecut prin mai multe etape de producție până a ajuns să aibă aspectul atât de interesant pe care îl prezintă rezultatul final.
- Inelele și clipsul sunt placate cu paladiu.
- Refill: mină pix Pelikan 337 (tip parker)
- În cutie cadou Pelikan

Comentarii Pix Souveran K805 Vibrant Blue Pelikan

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Website/catalog Alte produse de la PELIKAN

Pix Souveran K805 Vibrant Blue Pelikan - pret cu TVA valabil astazi: 709.99 lei