Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Pix Souveran K800 Tortoiseshell maro Pelikan

PELIKAN
Pix Souveran K800 Tortoiseshell maro Pelikan
Cod produs: 915827
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Accesorii placate cu aur.
Rezervă de mare capacitate 337M, neagră.
Mecanism închidere-deschidere prin răsucire.
Aderând la o rețetă specială Pelikan, materia primă este procesată în mulți pași până să ajungă o coală cu dungi. Apoi primește formă, este umplut cu nisip și tăiat în forma finală cu diamant. Apoi, caracteristicul clip dublu din capătul superior al tubului și de pe capac sunt integrate în materialul tubului cu cea mai mare precizie pentru ca tranziția dintre cele două componente să nu fie perceptibila tactil. Apoi instrumentul de scris este lustruit până la un nivel ridicat de luciu înainte ca, ultimul pas, clipul arcuit stilizat Pelikan să fie montat.

Pentru fiecare pix cumparat primiti cadou o cutie eleganta Pelikan!

Comentarii Pix Souveran K800 Tortoiseshell maro Pelikan

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Website/catalog Alte produse de la PELIKAN

Pix Souveran K800 Tortoiseshell maro Pelikan - pret cu TVA valabil astazi: 1,482.54 lei