Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Campanie "Fellowes 100 ani"Cum participi?


Foarte simplu! Achizitionezi de pe BNB.ro unul dintre produsele participante in campanie pana in data de 24.09.2017, apoi completezi formularul special iar banii iti vor fi virati in contul tau. Vezi mai jos suma de bani care va fi returnata pe card dupa efectuarea achizitiei si completarea formularului:


TEHNICA DE BIROU
Oferta cash back pentru distrugătoare de documente, laminatoare și aparate de îndosariat se aplica pentru achiziționarea a minimum 1 bucată din oricare dintre produsele de mai jos.

PRODUS U.M. VALOARE CASH BACK
DISTRUGĂTOR DOCUMENTE H-8C 1 35.00 RON
DISTRUGĂTOR DOCUMENTE 79 Ci 1 135.00 RON
DISTRUGĂTOR DOCUMENTE 99CI 1 180.00 RON
DISTRUGĂTOR DOCUMENTE 225 Ci 1 270.00 RON
LAMINATOR LUNAR + A4 ROZ 1 35.00 RON
LAMINATOR LUNAR + A4 ALBASTRU 1 35.00 RON
LAMINATOR LUNAR + A3 ROZ 1 35.00 RON
LAMINATOR LUNAR + A3 ALBASTRU 1 35.00 RON
LAMINATOR SATURN 3i A3 1 90.00 RON
LAMINATOR VENUS 2 A3 1 180.00 RON
APARAT DE ÎNDOSARIAT MANUAL QUASAR + 1 90.00 RON

PRODUSE ERGONOMICE

Oferta cash back pentru aceste produse este valabilă la achiziționarea cantității menționate în coloană “U.M.”.

In cazul filtrelor PrivaScreen Blackout puteți achizițona dimensiuni diferite pentru a beneficia de ofertă.


PRODUS U.M. VALOARE CASH BACK
FILTRU ECRAN PRIVASCREEN BLACKOUT - 19.0 IN LAȚIME 5:4 2 45.00 RON
FILTRU ECRAN PRIVASCREEN BLACKOUT - 22.0 IN LĂȚIME 16:10 2 45.00 RON
FILTRU ECRAN PRIVASCREEN BLACKOUT - 15.6 IN LĂȚIME 16:9 2 45.00 RON
FILTRU ECRAN PRIVASCREEN BLACKOUT - 13.3 IN LĂȚIME 16:9 2 45.00 RON
FILTRU ECRAN PRIVASCREEN BLACKOUT - 21.5 IN LĂȚIME 16:9 2 45.00 RON
FILTRU ECRAN PRIVASCREEN BLACKOUT - 23.0 IN LĂȚIME 16:9 2 45.00 RON
FILTRU ECRAN PRIVASCREEN BLACKOUT - 14.0 IN LĂȚIME 16:9 2 45.00 RON
SUPORT ERGONOMIC PENTRU PICIOARE HEAVY DUTY PROFESSIONAL 1 45.00 RON
SUPORT ERGONOMIC ÎNCLINAT PENTRU SCRIS EASY GLIDE 1 45.00 RON
SUPORT CU BRAȚ PENTRU UN MONITOR PROFESSIONAL SERIES 1 45.00 RON
SUPORT CU DOUĂ BRAȚE PENTRU MONITOARE PROFESSIONAL SERIES 1 45.00 RON
STAȚIE DE LUCRU PENTRU LAPTOP PROFESSIONAL SERIES 1 45.00 RON
SUPORT ERGONOMIC PENTRU MONITOR PREMIUM RISER PLUS - GRAFIT 1 45.00 RON
STAȚIE DE LUCRU LOTUS SIT STAND - NEGRU 1 225.00 RON
STAȚIE DE LUCRU LOTUS SIT STAND - ALB 1 225.00 RON

TERMENI ȘI CONDIȚII

1. Promoția se adresează rezidenților care locuiesc în România care au peste 18 ani, care nu sunt angajați ai Fellowes sau care nu au rude de gradul I angajate ale Fellowes, agenții săi, distribuitorii săi, orice alt revânzător sau oricine altcineva care este cumva legat de această promoție.


2. Participanții trebuie să dețină un cont bancar în aceeași țară în care sunt și rezidenți.


3. Prin intrarea în această promoție, participantul este de acord cu aceste termene și condiții și declară că a citit politica de confidențialitate a Fellowes.


4. Prezenta ofertă a companiei Fellowes constă în returnarea unei părți a prețului de cumpărare plătit de către participanți pentru un produs eligibil achiziționat într-o anumită perioadă (denumită, în continuare, "Perioada de promoție"). Detaliile pentru fiecare ofertă, inclusiv produsele participante și sumele pentru Cash Back, pot fi găsite accesând pagina www.fellowes-promotion.com ("Site Acțiuni Promoționale"). Aplicațiile trebuie transmise complet în termen de 45 de zile de la data achiziției. Aplicațiile primite după cele 45 de zile de la data cumpărării vor fi respinse.


5. Promoția este valabilă doar pentru următoarele produse Fellowes și Bankers Box, la cumpărăturile realizate în perioada 22.05.2017-24.09.2017 și este supusă disponibilității revânzătorilor Fellowes Toate înscrierile trebuie trimise până la data de 08.11.2017.
Cash back este disponibil pentru cumpărătorul original. Toate produsele cumpărate și declarate pe o factură trebuie trimise împreună pe un formular de cerere. Cererea este valabilă doar dacă ați cumpărat cantitățile date per produs așa cum sunt acestea descrise în paragraful 5. În caz contrar, cererile neconforme vor fi respinse.


6. Pentru a aplica, participanții trebuie să acceseze pagina www.fellowes-promotion.com, să completeze formularul în întregime și să trimită chitanțele relevante care respectă aceste Termene și Condiții. Toate detaliile trebuie să fie exacte. Oferta nu este transmisibilă.


7. Promoția include o ofertă a Fellowes de a returna o parte a prețului de cumpărare plătit de participant pentru anumite produse Fellowes sau BANKERS BOX, cumpărate pe durata perioadei de promoții. Cerința minimă pentru produsele achiziționate este de o (1) unitate pentru un produs unic sau de 2 unități sau pachete pentru produse multiple (a se vedea paragraful 5). Sumele ce pot fi returnate sunt publicate pe pliantul promoțional și pe pagina de internet dedicată promoției.


8. Plata va fi efectuată numai atunci când participantul a furnizat documentele necesare procesării aplicației pentru Cash Back.


9. Pentru a solicita suma înapoi, participanții trebuie să completeze toate detaliile relevante în formularul de cerere ce se regăsește online și care sunt marcate cu asterisc. Numele și prenumele, precum și detaliile bancare trebuie completate pentru a transfera banii și ca dovadă a identității participantului. Adresa de e-mail este necesară pentru a informa clientul asupra stadiului cererii și pentru a-l contacta în cazul în care lipsesc date sau exista date incorecte. Numărul facturii trebuie, de asemenea, furnizat.


10. Odată ce o aplicație completă este primită de Fellowes, participantul va primi o confirmare pe e-mail. După o verificare reușită a aplicației participantului, plata va fi transferată în contul participantului în termen de 30 de zile. Plățile pot fi efectuate doar către un cont bancar național. Plata va avea loc doar atunci când participantul a furnizat toate detaliile necesare pentru procesarea aplicației bonus Cash Back.


11. Returnarea nu poate fi acordată participantului care:


a) nu a achiziționat numărul minim necesar per produs pe durata perioadei de promoție; și/sau

b) nu a completat/finalizat formularul de aplicare online; și/sau

c) nu a furnizat o copie a dovezii de cumpărare; și/sau

d) nu a transmis aplicația sa în termenul dat; și/sau

e) nu a furnizat la timp toate detaliile care lipseau; și/sau

f) a achiziționat produsul de la un furnizor terț de pe Amazon și eBay.


12. Participanților care transmit o aplicație incompletă li se va oferi posibilitatea de a furniza detaliile solicitate sau documentele necesare în termen de 7 zile de la solicitarea făcută de Fellowes. Dacă participantul tot nu respectă termenele și condițiile, returnarea banilor va fi respinsă.


13. Rambursarea va fi plătită doar în momentul respectării de către participant a termenelor și condițiilor.


14. Prezenta ofertă nu poate fi folosită în legătură cu alte oferte Fellowes existente în aceeași perioadă.


15. Pentru a satisface condițiile necesare pentru o rambursare, participantul trebuie să fi cumpărat el însuși / ea însăși produsul respectiv. Prin accesptarea prezentelor termene, participantul dă asigurarea sa că el/ea este proprietarul/proprietara produsului și că nu există revendicări ale terților.


16. Participantul poate adresa orice întrebări despre campanie și statutul procesării aplicației sale prin transmiterea unui e-mail către Fellowes. Mai multe informații asupra acestui aspect pot fi găsite la finalul acestui document.


17. Felowes nu își asumă responsabilitatea pentru aplicațiile pierdute, întârziate, deteriorate sau greșit direcționate, exceptând cazurile de neglijență, greșeală sau acțiunile sau omisiunile intenționate din artea Fellowes sau a agenților săi. Compania Fellowes nu este responsabilă pentru defecte tehnice, de hardware, de software, de server, de website sau alte tipuri de defecte sau deteriorări de orice tip.


18. Datorită situațiilor excepționale care nu depind de controlul său și numai atunci când situația face acest lucru inevitabil, Promoterul își rezervă dreptul de a anula sau de a modifica promoția sau prezentele termene și condiții în orice moment, dar va depune întotdeauna toate eforturile necesare pentru reducerea cât mai mult a efectelor asupra participanților pentru a evita dezamăgirile nejustificate.


19. La înscriere, participantul trebuie să fi furnizat datele personale către Fellowes, care mai apoi vor fi transferate unui birou Fellowes și agenților săi, în vederea realizării promoției, dar și în scopuri de marketing și analiza asigurării calității. Fellowes și agenții săi sunt responsabili pentru stocarea, procesarea și transferarea sigură a datelor personale ale participantului, prin înregistrarea acordului participantului pentru aceste termene și condiții. Prin bifarea căsuței potrivite în formularul de înscriere online, participanții își dau, de asemenea, acordul către promoter, alte entități Fellowes și/sau agențți lor să le proceseze datele personale în vederea notificării participanților asupra altor promoții, noi produse și servicii, viitoare analize de piață și de control al calității. Participanții au dreptul de a consulta și de a solicita modificarea datelor lor așa cum sunt ele deținute de promoter. Solicitările în acest sens vor trebui făcute către promoter la adresa de e-mail de mai jos.


20. Ocazional, pe durata perioadei de promoție, Fellowes își rezervă dreptul de a comunica informații suplimentare asupra produselor și detaliilor promoționale. Acest lucru nu contravine drepturilor participanților stabilite în clauza mai sus-menționată.


21. Prevederile relevante pot fi accesate pe pagina de internet a promoției și pot fi obținute gratuit la adresa de e-mail menționată mai jos în prezentele termene de participare.


22. Fellowes nu va da datele personale ale participantului niciunei alte organizații fără acordul acestuia, excepând Interpay Sales Promotion, IDA Business & Technology Park, Ring Road, Kilkenny, Irlanda, care este agentul numit de Fellowes în scopul administrării promoției.


23. Adresa de e-mail de contact pentru această campanie este fellowes@promotion-update.com, pagina de internet promoțională este www.fellowes-promotion.com. Această adresă URL servește transmiterii înscrierii online pentru această promoție.


24. Originalul chitanțelor TREBUIE păstrat până transportul este verificat și plătit. Fellowes își rezervă dreptul de a solicita chitanțele originale de cumpărare pentru toate produsele cumpărate și înregistrate pentru a putea verifica dacă produsele au fost achiziționate în mod legal.


25. Chitanțele nu vor fi returnate.


26. Acolo unde este aplicabil, participanții trebuie să solicite permisiunea angajatorilor lor înainte de a participa la această promoție. Orice obligație fiscală ca rezultat al acestei participări întră exclusiv în sarcina participanților.

27. Orice întrebare legată de interpretarea regulilor din punct de vedere legal se va baza pe legislația britanică, iar Tribunalele din Anglia și Wales vor avea jurisdicție exclusivă.

28. Promoterul își rezervă dreptul, la discreția sa, să descalifice orice participant identificat a abuza de, a submina sau a falsifica desfășurarea Promoției sau care este identificat de Promoter că încalcă termenele și condițiile.

29. Acolo unde orice plată este realizată greșit de Fellowes, fiind sau nu cauzată de greșeală (intenționată) a participantului, Fellowes își exercită dreptul legal de a solicita replata și, acolo unde este vorba de lipsă de onestitate, de a raporta aspectul autorităților relevante.

30. Fellowes va transmite în mod gratuit prezentele termene și condiții oricărei persoane care le solicită.

31. Promoter: Fellowes Ltd, Ontario Drive, New Rossington, Doncaster, DN11 OFB, Marea Britanie

Ai nevoie de asistenta ?

031-805.58.40