Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Odorizant de camera betisoare, Reed Diffusers Mulled Wine by the fire, 30 ml, Air Wick

AIR WICK
Odorizant de camera betisoare, Reed Diffusers Mulled Wine by the fire, 30 ml, Air Wick
Cod produs: 541499
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Odorizantul de cameră Air Wick Reed Diffusers Mulled Wine by the Fire eliberează parfum continuu cu ajutorul bețelor de ratan.
Parfumurile naturale și design-ul elegant crează o atmosferă primitoare în casă și o aromă de mandarine, lemne de foc și vin fiert.

Instrucțiuni de utilizare:
Așezați bețele de ratan în flacon, asigurându-vă că sunt răspândite uniform.
Bețele vor acționa ca un fitil pentru a extrage parfumul și a-l elibera încet în aer.
Puteți regla intensitatea parfumului în funcție de numărul de bețe introduse: un băț este echivalentul intensității minime de parfum iar 6 este nivelul maxim.
Durează până la 4 săptămâni.

Comentarii Odorizant de camera betisoare, Reed Diffusers Mulled Wine by the fire, 30 ml, Air Wick

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 19.99 pentru comenzi sub 250 lei si 24.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la AIR WICK

Odorizant de camera betisoare, Reed Diffusers Mulled Wine by the fire, 30 ml, Air Wick - pret cu TVA valabil astazi: 22.99 lei