Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Ochelari protectie 2810 clasic 3M

3M
Ochelari protectie 2810 clasic 3M
Cod produs: 2810
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Avand o greutate foarte redusa (21 g), modelul 2810 3MTM combina stilul traditional al ochelarilor de protectie cu un aspect atragator. Bratele plate cu finisaj satinat imbunatatesc aspectul ochelarilor, confortul utilizatorului, precum si compatibilitatea cu antifoanele externe. Totodata, design-ul ochelarilor 2810 3MTM asigura protectie in partile laterale pentru cresterea sigurantei utilizatorului.

· Lentile din policarbonat cu rezistenta ridicata la impact, grad optic 1 pentru claritate maxima
· Greutate foarte redusa (21 g) pentru confort maxim
· Brate elegante de culoare verde
· Brate plate, flexibile pentru confort imbunatatit
· Design special ce asigura protectie ?n partile laterale pentru cresterea sigurantei utilizatorului
· Nuanta lentilelor: incolor

Comentarii Ochelari protectie 2810 clasic 3M

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la 3M

Ochelari protectie 2810 clasic 3M - pret cu TVA valabil astazi: 16.80 lei