Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Mina rezerva Original negru M Ballograf

Ballograf

-50%

Mina rezerva Original negru M Ballograf
Cod produs: BA190301
 
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Pentru a obține un confort maxim la scriere, un cartuș și cerneală de înaltă calitate sunt de o mare importanță.
Prin urmare, producem sfaturile noastre din oțel inoxidabil japonez, iar bilele sunt fabricate din carbură de tungsten extrem de densă.
În partea din spate a fiecărui cartuș se află o cantitate mică de grăsime care contracarează cerneala pentru a se usca chiar dacă stiloul este lăsat neutilizat pentru o perioadă mai lungă de timp.

Atât reumplerile medii albastre, cât și cele negre sunt arhive certificate suedeze, ceea ce înseamnă că aceste cartușe cu vârful mediu sunt autorizate să fie utilizate în cadrul autorităților locale datorită rezistenței sale la expunerea la lumină.

Fiecare cartuș scrie 8000 de metri și este potrivit pentru toate stilourile Ballograf, cu excepția Ballograf Pocket.

Comentarii Mina rezerva Original negru M Ballograf

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 19.99 pentru comenzi sub 250 lei si 24.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Ballograf

Mina rezerva Original negru M Ballograf - pret cu TVA valabil astazi: 7.00 lei