Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Mega baloane de sapun - SES (02251)

SES Creative
Mega baloane de sapun - SES (02251)
Cod produs: VAS02251
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB

Cu produsele SES Outdoor, activitatile in aer liber sunt educative, distractive si sigure! Baloanele de sapun sunt distractive la orice varsta! Mai ales cand ai posibilitatea sa faci baloane gigant ... Tine cele doua baghete astfel incat sa scufunzi sfoara in solutia de sapun. Ridica baghetele cu grija si deplaseaza-te cu spatele. Balonul va fi din ce in ce mai mare. Atunci cand va ajunge la dimensiunea dorita, poti apropia cele doua baghete ... balonul gigant va incepe sa pluteasca. Oare cat de mult va rezista?! Acum, incearca sa faci un mic balon inauntrul balonului gigant sufland incet catre el, pentru cateva secunde. Setul contine: instrument pentru baloane gigant; sticla cu solutie de sapun (200ml); tava pentru solutie. Fabricat in Olanda. Varsta recomandata: 5A+.Dimensiuni:31,4X21,4X21,7.


Avertisment: AVERTISMENT: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici, pericol de sufocare. Varsta recomandata: 5+ ani

Comentarii Mega baloane de sapun - SES (02251)

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la SES Creative

Mega baloane de sapun - SES (02251) - pret cu TVA valabil astazi: 35.99 lei