Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Mapa A4 pentru prezentari Prestige Leitz

LEITZ
Mapa A4 pentru prezentari Prestige Leitz
Mapa A4 pentru prezentari Prestige Leitz
Mapa A4 pentru prezentari Prestige Leitz
Mapa A4 pentru prezentari Prestige Leitz
Cod produs: PE46100035
Scos din fabricatie
Model:
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Format: A4.
Buzunar pentru protejarea documentelor.
Sistem de etichetare pentru o identificare mai uşoară a conţinutului.

Mapă realizată din plastic deosebit de rezistent destinată prezentărilor, cataloagelor mai mici sau ofertelor. Foliile de plastic sunt lipite de cotor, astfel se evită pierderea acestora. Face parte din gama Prestige.

Comentarii Mapa A4 pentru prezentari Prestige Leitz

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la LEITZ

Mapa A4 pentru prezentari Prestige Leitz - pret cu TVA valabil astazi: 52.81 lei