Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Mapa A4 30 coli ColorClip Bebop Leitz rosu

LEITZ
Mapa A4 30 coli ColorClip Bebop Leitz rosu
Cod produs: E41830025
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Format: A4.
Capacitate: 30 coli.
Sistem de prindere cu clip.

Mapa cu clip din polipropilenă de înaltă calitate, în culori vii şi cu un design unic, pentru transportul documentelor sau prezentărilor. Pot fi transportate într-o mapă cu elastic Bebop şi încap în tăviţele sau suportul vertical pentru documente.

Comentarii Mapa A4 30 coli ColorClip Bebop Leitz rosu

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la LEITZ

Mapa A4 30 coli ColorClip Bebop Leitz rosu - pret cu TVA valabil astazi: 19.61 lei