Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Cod produs: RB28013

Leagan clasic din lemn Tupiko

Tupiko
Leagan clasic din lemn Tupiko
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Un leagăn de lemn este o modalitate excelentă de a le oferi copiilor noștri bucurie. Leagănul din lemn este o jucărie care oferă multă distracție, dar necesită și activitate fizică, datorită căreia copilul dezvoltă un sentiment de echilibru și coordonare. Leagănul este realizat integral din lemn natural, neimpregnat.
Datorită utilizării brațelor de siguranță, copilul este protejat împotriva căderii de pe scaun, astfel încât leagănul este complet sigur.
Leagănul va oferi multe ore de distracție atât în ​​grădină, cât și acasă, chiar și în condiții meteorologice nefavorabile - și, mai ales, și în sezonul de toamnă și de iarnă. Leagănul folosește funii groase și durabile.
Sarcină maximă de 20 kg.
Dimensiuni: 33 x 33 x 5 cm
Doar pentru uz casnic și exterior.
Jucăria nu este potrivită pentru copii sub 3 ani.

Comentarii Leagan clasic din lemn Tupiko

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 19.99 pentru comenzi sub 250 lei si 24.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Tupiko

Leagan clasic din lemn Tupiko - pret cu TVA valabil astazi: 59.99 lei