Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Laveta geamuri Scotch-Brite

Scotch-Brite
Laveta geamuri Scotch-Brite
Cod produs: DE272949210
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Nu lasa scame, fina si flexibila, rezistenta la detergenti.
Da stralucire finala atunci cand este folosita uscata.
Curata si usuca intr-o singura miscare.
Are putere mare de absorbtie, ideala pentru geamuri, oglinzi si suprafete delicate.
Poate fi spalata la masina pana la 40 grade.

4 Comentarii Laveta geamuri Scotch-Brite

Ana Naghi
Spalatul geamurilor poate fi un adevarat chin. Dar aceasta laveta este ajutorul ideal atunci cand vrei sa cureti geamurile. E foarte practica, nu lasa urme si poate fi spalata. Recomand!
alecsandra rusu
Laveta geamuri Scotch-Brite este foarte practica si usor de folosit, este un ajutor real in gospodarie!
Rada Livia Viorica
Pentru ca geamurile casei sa straluceasca de curate, nu am nevoie decat de doua produse: solutia de geamuri si laveta de geamuri Scotch Brite! Nu lasa scame, nu lasa urme, se poate spala in masina sau manual si are durata lunga de utilizare, iar pretul este unul de exceptie. O recomand!
Ciprian Cojocaru
Un produs foarte bun.Recomand cu incredere(testat personal)

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Scotch-Brite

Laveta geamuri Scotch-Brite - pret cu TVA valabil astazi: 10.90 lei