Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Jucarie Tobita pentru copii

Jucarie Tobita pentru copii
Jucarie Tobita pentru copii
Cod produs: RB26733
 
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Varietățile de tobe sunt deosebit de bogate, la ora actuală fiind de mare răspândire.
Toba este un instrument muzical membranofon (prevăzut cu una sau mai multe membrane) din grupul instrumentelor de percuție.
Fiecare copil își poate demonstra perfect abilitățile muzicale pe acest set de tobe!
Setul de tobe este un ansamblu de elemente de percuție ce a trecut prin multe schimbări până a ajuns în forma consacrată în epoca modernă, făcându-se posibilă adăugarea mai multor elemente de-a lungul timpului în funcție de stilurile muzicale preferate.

Comentarii Jucarie Tobita pentru copii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 19.99 pentru comenzi sub 250 lei si 24.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Jucarie Tobita pentru copii - pret cu TVA valabil astazi: 39.00 lei