Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Jucarie Pusca cu bile de plastic, in cutie

Jucarie Pusca cu bile de plastic, in cutie
Cod produs: RB26953
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Această armă mare va fi jucăria favorită a copiilor, poate fi utilizată atât în exterior cât și în interior.
Se poate trage fie cu bile de plastic, 16 bucăți la numare, sau cu proiectil din burette cu cap de plastic, 2 bucăți la număr.
În set sunt 3 animale (bizoni) vânat, sau se poate trage la țintă.
Arma poate fi utilizată imediat după umplerea magaziei și pornire acesteia, se aude sunet în timpul funcționării, făcând jocul și mai plăcut.
Pușca cu bile are în dotare și lunetă.

Comentarii Jucarie Pusca cu bile de plastic, in cutie

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Jucarie Pusca cu bile de plastic, in cutie - pret cu TVA valabil astazi: 14.99 lei