Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Jucarie Masina de Pompieri cu frictiune

Jucarie Masina de Pompieri cu frictiune
Jucarie Masina de Pompieri cu frictiune
Cod produs: RB29550
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Acesta este efectul mașinii de pompierii cu scară pe care toți băiețeii îl vor dori.
Mașina este cu adevărat senzațională, ideal pentru cei care visează să lucreze ca și pompier salvator.
Această mașinuță de pompieri de culoare roșie, robustă are roți mari și late pentru teren dificil și poate duce un salvator ISU direct la fereastră apartamentului cel mai sus poziționat pentru a salva vieți!
Scala 1:16.

Comentarii Jucarie Masina de Pompieri cu frictiune

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Jucarie Masina de Pompieri cu frictiune - pret cu TVA valabil astazi: 27.99 lei