Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Jucarie Jeep militar cu soldat si accesorii

Jucarie Jeep militar cu soldat si accesorii
Cod produs: RB29421
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Setul include o mașină de teren, 1 soldat + 1 rastel cu echipament militar (mitralieră, pistol, grenade, stație emisie-recepție etc.).
Prin diversele jocuri pe care copilul le poate inventa, fie introducând soldatul în mașina de teren, fie echipandu-l cu echipamentul militar, asistăm la stimularea creativității și imaginației copiilor.
Încurajează jocurile de rol și implicit socializarea.
Nu funcționează cu baterii.
Jucărie din material plastic, nu dăunează sănătății, non-toxică.
Culorile și designul produsului pot fi diferite față de imaginea de pe ambalaj.

Comentarii Jucarie Jeep militar cu soldat si accesorii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Jucarie Jeep militar cu soldat si accesorii - pret cu TVA valabil astazi: 24.99 lei