Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Jucarie Dinozaur cu baterii, 30 cm

Jucarie Dinozaur cu baterii, 30 cm
Jucarie Dinozaur cu baterii, 30 cm
Cod produs: RB28800
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Călătoria în timp este acum posibilă! Călătorește în perioada când dinozaurii încă trăiau pe pământ cu ajutorul acestei jucării.
Jucăria are următoarele funcții: în timp ce urlă se deplasează înainte, mișcându-și capul și picioarele din fața amenințător, având ochi roșii luminoși, toate acestea pentru a teroriza ceilalți dinozauri.
Jucărie din material plastic, nu dăunează sănătății, non-toxică.
Culorile și designul produsului pot fi diferite față de imaginea de pe ambalaj.
Funcționează cu baterii.Bateriile epuizate trebuie scoase și aruncate corespunzător.
Bateriile noi trebuie introduse după polaritatea (+/-) corectă. Setul funcționează cu 3 baterii de tip "AA"(1.5V), acestea nu sunt incluse.
Nu se recomandă copiilor sub 3 ani.
Dimensiune dinozaur(Lxl): 30x15 cm.

Comentarii Jucarie Dinozaur cu baterii, 30 cm

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Jucarie Dinozaur cu baterii, 30 cm - pret cu TVA valabil astazi: 24.99 lei