Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Jucarie Camion-Macara cu frictiune

Jucarie Camion-Macara cu frictiune
Jucarie Camion-Macara cu frictiune
Cod produs: RB29531
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Minimodelele utilaje de construcție se remarcă prin atenția la detalii, ceea ce face că aceste mașinuțe să imite perfect modelul real de macara auto.
Acesta este efectul camionului pe care toți băiețeii îl vor dori.
Camionul este cu adevărat senzațional, ideal pentru cei care trebuie să așeze materialele pe șantiere!
Această mașinuță robustă are roți mari și late pentru teren dificil și poate transporta materialele în cele mai dificile șantiere asemenea unui macarale reale, doar că la dimensiuni reduse!
Scala 1:16.

Comentarii Jucarie Camion-Macara cu frictiune

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Jucarie Camion-Macara cu frictiune - pret cu TVA valabil astazi: 25.99 lei