Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Jucarie Camion-Betoniera cu frictiune

Jucarie Camion-Betoniera cu frictiune
Jucarie Camion-Betoniera cu frictiune
Cod produs: RB29530
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Solid și foarte bine finisat, camionul este bucuria oricărui copil, fie el mic, dar și mai mare.
Se va putea juca în voie cu el, va crea și va spune povești interesante, își va transporta betonul către șantiere sau către beneficiar cu ușurință în propriul oraș, iar activitățile în aer liber i se vor părea extrem de interesante atunci când joaca nu va avea limite.
Acesta este efectul camionului betonieră pe care toți băiețeii îl vor dori.
Camionul betonieră este cu adevărat senzațional, ideal pentru cei care transportabetonul către beneficiar sau șantierul în lucru.
Această mașinuță robustă are roți mari și late pentru teren dificil și poate transporta betonul asemenea unui camion real, doar că la dimensiuni reduse!
Scala 1:16.

Comentarii Jucarie Camion-Betoniera cu frictiune

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 19.99 pentru comenzi sub 250 lei si 24.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Jucarie Camion-Betoniera cu frictiune - pret cu TVA valabil astazi: 25.99 lei