Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Hrana pentru pasari expozitie reproducere Show 4 Pellet 20 kg Versele-Laga

Versele-Laga
Hrana pentru pasari expozitie reproducere Show 4 Pellet 20 kg Versele-Laga
Hrana pentru pasari expozitie reproducere Show 4 Pellet 20 kg Versele-Laga
Cod produs: 451030
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Pelete de reproducție 2 mm în timpul depunerii și reproducerii

SHOW 4 este o hrană completă pentru fazani, potârnici, bibilici, prepelițe și păsări ornamentale în timpul sezonului de reproducție și de prăjire.
Această peletă de reproducție de înaltă calitate conține toate ingredientele, mineralele și vitaminele necesare pentru o bună producție de ouă, precum și pentru puii frumoși.
Peletul suplimentar de 2 mm garantează o administrare netedă.

Compoziţie:

Grau, porumb, furaje de soia (produse din soia modificată genetic), furaje de gluten de grâu, carbonat de calciu, furaje de semințe de rapiță, tărâțe de orez, furaje de semințe de floarea soarelui, furaje de gluten de porumb, , Clorură de sodiu, bicarbonat de sodiu
Componente analitice

Proteină brută 15,5%, grăsime brută 4,1%, cenușă brută 10,0%, fibră brută 4,5%, lizină 0,75%, metionină 0,37%, calciu 2,70%, fosfor 0,58%, sodiu 0,15%
Aditivi / kg

Aditivi nutriționali:

E672 Vitamina A 15000 UI, E671 Vitamina D3 3000 UI, 3a700 Vitamina E (tot rac-alfa-tocoferil acetat) 100 mg, E1 Fier (sulfat feros, monohidrat) 46 mg, E2 Iod (iodat de calciu anhidru) E4 Cupru (sulfat cupric, pentahidrat) 15 mg, E5 Mangan (sulfat de mangan, monohidrat) 75 mg, E6 Zinc (zinc sulfat monohidrat) 70 mg, E8 Seleniu (seleniu de sodiu) 0,10 mg
Aditivi tehnologici

E310 Gelat de propil 2,5 mg

Aditivi sensori:

E161g Canthaxantină 2 mg

Comentarii Hrana pentru pasari expozitie reproducere Show 4 Pellet 20 kg Versele-Laga

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Versele-Laga

Hrana pentru pasari expozitie reproducere Show 4 Pellet 20 kg Versele-Laga - pret cu TVA valabil astazi: 124.99 lei