Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Filtru de confidentialitate magnetic MacBook Pro, 16", lucios/mat, Kensington

Kensington
Filtru de confidentialitate magnetic MacBook Pro, 16
Filtru de confidentialitate magnetic MacBook Pro, 16
Filtru de confidentialitate magnetic MacBook Pro, 16
Filtru de confidentialitate magnetic MacBook Pro, 16
Cod produs: EK52200WW
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Filtrul de ecran magnetic de confidențialitate MagPro ™ Elite pentru MacBook Pro 16 "se atașează perfect la cadrul magnetic al laptopului, permițând MacBook Pro să se închidă complet și să intre în modul de repaus - nu este nevoie să îl eliminați.
Ecranul protejează monitorul de zgârieturi și daune, oferind în același timp intimitate, limitând unghiul de vizualizare la +/- 30 °.
Reduce lumina albastră dăunătoare cu până la 22%, diminuează strălucirea și îmbunătățește claritatea.
Ecranul reversibil oferă opțiuni de vizualizare mată sau lucioasă - magneții facilitează detașarea și reașezarea. Include o cârpă de curățat și un suport pentru ecran pentru a fi protejat de zgârieturi în timp ce nu este utilizat.

Integrare magnetică perfectă
Ecranul de confidențialitate se atașează convenabil la rama MacBook Pro cu magneți.
Acest lucru evită utilizarea adezivilor potențial dăunători și elimină orice proces de instalare.

Permite laptopului să se închidă și să intre în modul de repaus
Magneții ecranului ajută la menținerea MacBook Pro închis, astfel încât să poată intra - și să rămână în modul de repaus. Nu este nevoie să o eliminați.

Unghi de vizualizare limitat
Restrânge câmpul vizual la +/- 30 de grade, ajutându-vă să păstrați informațiile de pe ecran private și reducând șansele unei încălcări vizuale a datelor în birou sau într-un cadru public.

Reducerea luminii albastre
Filtrează razele nocive cu până la 22%, ușurând oboseala ochilor și reducând șansele ca lumina albastră să întrerupă tiparele naturale de somn.

Acoperire cu reflexie redusă
Reduce strălucirea din sursele de lumină exterioare pentru o claritate îmbunătățită a vizualizării.

Vizualizare reversibilă
O parte are un finisaj mat pentru a reduce strălucirea și amprentele digitale. Cealaltă parte este lucioasă și oferă o vedere mai clară a monitorului.
Magneții ușurează detașarea și reașezarea.

Comentarii Filtru de confidentialitate magnetic MacBook Pro, 16", lucios/mat, Kensington

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Kensington

Filtru de confidentialitate magnetic MacBook Pro, 16", lucios/mat, Kensington - pret cu TVA valabil astazi: 569.95 lei