Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Elicopter militar cu baterii

Elicopter militar cu baterii
Cod produs: RB26395
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Această jucărie, elicopter military cu mitralieră, este special pentru copii pasionați de elicoptere și domeniul militar sau care vor să devină piloți.
Colecția de vehicule militare poate fii completată cu aceste elicopter militar cu baterii, de culoare verde militar, îi oferă oricărui pasionat ore întregi de acțiune și distracție!
Realizate din materiale rezistente și de calitate, cu un design realist și interesant, tancurile, vehiculele blindate, elicopterele și figurinele cu specific militar sunt jucării dedicate băieților, cu ajutorul cărora aceștia pot pune în scenă secvențe de acțiune pe care le elaborează ei înșiși.

Comentarii Elicopter militar cu baterii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Elicopter militar cu baterii - pret cu TVA valabil astazi: 42.99 lei