Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Detergent rufe 6 kg Sano Maxima

SANO
Detergent rufe 6 kg Sano Maxima
Cod produs: 20487
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Volum: 6 kg.

Bio - detergent pudra automat pentru tesaturi din bumbac, in, fibre sintetice, potrivit pentru toate tipurile de masini de spalat, cu enzime bio. Javel - detergent pudra automat cu efect de inalbire pentru tesaturi atat albe cat si colorate, din bumbac, in, fibre sintetice. Sensitive - detergent pudra pentru tesaturile albe si colorate ale bebelusilor, copiilor si persoanelor cu piele sensibila.

Comentarii Detergent rufe 6 kg Sano Maxima

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la SANO

Detergent rufe 6 kg Sano Maxima - pret cu TVA valabil astazi: 99.48 lei