Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Cuburi de constructii, 381 piese/set

Cuburi de constructii, 381 piese/set
Cod produs: RB25186
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Setul este confecționat din material plastic și conține 381 de piese de construcții, cu ajutorul cărora cei mici pot realiza clădiri, precum Taj Mahal-ul.
Aceasta va stimula abilitățile motrice și coordonarea copiilor.
Dimensiune (Lxlxh) set: 17x14x4 cm.
Recomandat copiilor cu vârsta peste 9 ani.

Comentarii Cuburi de constructii, 381 piese/set

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Cuburi de constructii, 381 piese/set - pret cu TVA valabil astazi: 18.99 lei