Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Combina agricola, 24 cm, in cutie

Combina agricola, 24 cm, in cutie
Cod produs: RB10749
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Combină agricolă viu colorată are seceratoare, platformă cu cabină, iar în partea din spate cârlig de care se poate atașa remorca sau alt utilaj, micii agricultori pricepuți fiind încântați să-și completeze dotarea fermei cu acest vehicul ce imită realitatea.
Jucăria este confecționată din material plastic nedaunator sănătății.

Nu funcționează cu baterii, ci prin frecarea roților pe sol.
Este ideală pentru copii de peste 3 ani.
Dimensiuni cutie (Lxlxh): 28cm x 18cm x 14cm
Culori disponibile: combinație de culori roșu + portocaliu + alb + albastru + negru, albastru + alb + roșu + negru.

Comentarii Combina agricola, 24 cm, in cutie

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Combina agricola, 24 cm, in cutie - pret cu TVA valabil astazi: 28.99 lei