Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Cititor de carduri UHS II, SD/microSD, CompactFlash Tip I, negru, Hama

HAMA
Cititor de carduri UHS II, SD/microSD, CompactFlash Tip I, negru, Hama
Cititor de carduri UHS II, SD/microSD, CompactFlash Tip I, negru, Hama
Cod produs: 124185

149,99 Lei(pret cu TVA)

Stoc furnizor
150 puncte de fidelitate
Bucati:

 

 

Informatii livrare
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0372 552 601
Când spunem extrem de rapid, ne referim la Speedy Gonzalez rapid: poate transfera până la 312 MB / s între un card de memorie și un computer sau laptop. Desigur, pentru a atinge această viteză maximă, cititorul de carduri trebuie utilizat cu carduri de memorie adecvate: carduri SD UHS-II, carduri micro SD UHS-II și carduri CF compatibile cu UDMA. Pentru comparație: UHS-I poate gestiona doar 104 MB / s.

Desigur, puteți utiliza cititorul mulți card pentru alte carduri de memorie - este compatibil înapoi, dar nu va putea atinge viteza maximă. Carduri de memorie compatibile: SDXC card de memorie, SDHC card de memorie, SD card, microSDXC, microSDHC, microSD, CompactFlash tip I + II.

Comentarii Cititor de carduri UHS II, SD/microSD, CompactFlash Tip I, negru, Hama

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la HAMA

Cititor de carduri UHS II, SD/microSD, CompactFlash Tip I, negru, Hama - pret cu TVA valabil astazi: 149.99 lei