Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Cod produs: RB34285

Carusel, 160 piese Blocki My Girls

Blocki
Carusel, 160 piese Blocki My Girls
Carusel, 160 piese Blocki My Girls
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Fiecare va găsi ceva pentru sine. Lumea blocurilor Blocki a fost special creată pentru micii constructori. Le vei iubi pentru calitatea materialelor și pentru piesele viu colorate. Blocurile au fost concepute astfel încât să poată fi combinate și cu alte seturi de blocuri ale altor mărci recunoscute. Setul pentru fete este distractiv și creativ.

Caracteristici:

- O excursie într-un parc de distracții cu prietenii este o garanție a distracției! Cu setul Blocki My Girls, Carusel, 160 piese cu siguranță nu vom rămâne fără emoții nebune!
- Punctul culminant al setului este, desigur, minunatul carusel. Parcul de distracții include și dulciuri delicioase, motiv pentru care setul are și un suport pentru vată de zahăr. Setul de blocuri MyGirls Carousel este format din 160 de elemente și include 3 mini figurine ale eroinelor colecției - April, Jen și Lary.
- Cuburile de construcție MyGirls Carusel KB0126 pot fi combinate cu alte seturi Blocki sau cu blocurile altor mărci.
- Jucăria combină jocul cu educația pentru a sprijini dezvoltarea copiilor.
- Marele avantaj al acestor blocuri este calitatea înaltă a manoperei
- Jucăria este realizată din plastic de calitate, non toxic.

Dimensiune produs: 26x20.5x5.5 cm
Greutate produs: 0.325 kg
Vârsta recomandată: +6 ani

Comentarii Carusel, 160 piese Blocki My Girls

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 19.99 pentru comenzi sub 250 lei si 24.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Blocki

Carusel, 160 piese Blocki My Girls - pret cu TVA valabil astazi: 64.99 lei