Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Caiet My.Book Flex A4 2x40 file dictando+patratele Splash lemon Herlitz

HERLITZ
Caiet My.Book Flex A4 2x40 file dictando+patratele Splash lemon Herlitz
Cod produs: HZ50003297
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Caiet My.Book Flex A4 2x40 file dictando+patratele Splash lemon Herlitz.

Varianta din material sintetic a my.book Flex impresionează prin versatilitate şi aspectul elegant. Cine doreşte un produs colorat, poate alege culoarea sa preferată, iar iubitorii stilului minimalist vor fi fericiţi cu varianta neagră sau incoloră. În comparaţie cu bloc notes-urile clasice avantajul sistemului unic "2 în 1” a modelului din material sintetic este evident, deoarece produsul poate fi folosit în acelaşi timp atât cu inserţii de hârtie cu pătrăţele cât şi cu liniatură dictando, ceea ce face ca efortul depus la transportul caietelor să fie de domeniul trecutului.

Varianta din material sintetic este disponibilă în format A4, A5 şi A6 şi include inserţii de hârtie, elemente de fixare şi benzi elastice de închidere.
Comentarii Caiet My.Book Flex A4 2x40 file dictando+patratele Splash lemon Herlitz

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Website/catalog Alte produse de la HERLITZ

Caiet My.Book Flex A4 2x40 file dictando+patratele Splash lemon Herlitz - pret cu TVA valabil astazi: 19.15 lei