Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Caiet de birou A4 80 coli dictando perforat Bebop Leitz portocaliu

LEITZ
Caiet de birou A4 80 coli dictando perforat Bebop Leitz portocaliu
Cod produs: E45710045
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Caiet de birou cu copertă din Polipropilenă (PP) de înaltă calitate, în design modern Bebop, cu efect color dual. Ideal pentru luarea notițelor. Cu buzunar suplimentar pentru diverse documente și accesorii. Dotat cu riglă gradată ce poate fi folosită și ca semn de carte.

Format: A4.
Coperta din polipropilena.
Legare rezistentă cu spiră.
Buzunar integrat pentru diverse documente.

Hârtie albă de înaltă calitate și cu finisaj satinat, perforată.
Dotat cu riglă de plastic, ce se poate folosi și ca semn de carte.
Încape în Mapa Jumbo Leitz Bebop, Mapa tip Proiect Leitz Bebop și în suportul vertical sau tăvițele pentru birou. Coli microperforate care se rup ușor.


Comentarii Caiet de birou A4 80 coli dictando perforat Bebop Leitz portocaliu

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la LEITZ

Caiet de birou A4 80 coli dictando perforat Bebop Leitz portocaliu - pret cu TVA valabil astazi: 51.59 lei