Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Cafea Solubila Nescafé Brasero, 500 gr

Nescafe
Cafea Solubila Nescafé Brasero, 500 gr
Cod produs: 12378396
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Cafea solubilă NESCAFÉ Brasero 500 g
Diminețile sunt mai frumoase cu aroma îmbietoare și gustul proaspăt al cafelei NESCAFE BRASERO. Prin noua tehnologie de dublă filtrare sunt captate cele mai bune arome ale cafelei proaspăt prăjite. Astfel, tu te bucuri de savoarea unică a noii cafele NESCAFE BRASERO pentru un început de zi cu buna dispoziție.

Aroma inconfundabilă NESCAFÉ este ceea ce face cafeaua noastră îndragită în toata lumea. Începe-ți ziua cu o cană de cafea NESCAFÉ Brasero și lasă gustul intens al cafelei NESCAFÉ să-ți trezească simțurile, conectându-te la lume. Pentru a obține gustul inconfundabil, prăjim boabe de cafea Robusta de calitate superioară. Cafeaua cu gust original din gama NESCAFÉ Brasero. Gustul NESCAFÉ Brasero este gustul inconfundabil pe care il iubesti. Cafea NESCAFÉ.

Comentarii Cafea Solubila Nescafé Brasero, 500 gr

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Nescafe

Cafea Solubila Nescafé Brasero, 500 gr - pret cu TVA valabil astazi: 49.99 lei